четвер, 26 грудня 2019 р.

Людей із добрим серцем та покликанням допомагати іншим - волонтерів - вітали сьогодні із професійним святом

Заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера відбулися сьогодні у Народному домі. Теплими словами про внесок волонтерів для усього українського народу і армії зокрема говорили священики Богдан Добрянський та Микола Лиско.
Міський голова Юрій Гамар у своєму зверненні до присутніх відзначив: "Волонтери - це ті люди, які не можуть спокійно жити, спокійно спати, знаючи, що десь поруч комусь потрібна допомога. Це люди з великим серцем, які свій час, зусилля віддають, щоб допомогти нужденним. Пишаюся тим, що такі живуть у нашому місті, і дякую, що маю можливість привітати їх особисто". Побажав міцного здоров'я і усяких гараздів.
Подяки міського голови отримали волонтери координаційного центру допомоги армії, ГО "Добрі справи", Мальтійська служба допомоги, волонтер Корпусу Миру Рейчл Лодсь, педагогічний та учнівський колективи Самбірської гімназії та спеціалізованої школи №8, група учнів СШ №1, учні СШ №3 та інші. Особливо ж відзначили внесок волонтера Юрія Янчишина, який проживаючи в Італії, не забуває про Україну. Разом із однодумцями він регулярно організовує допомогу для потребуючих у Самборі та особливо для захисників у зоні бойових дій. Також поіменно згадали водіїв, які допомагають перевозити волонтерську допомогу з інших країн.
Концертну програму для присутніх у залі глядачів та волонтерів представили учасники зразкового художнього колективу "Фламінго" Шегинської ЗОШ І-ІІІ ступенів (кер. Руслана Вінокурова). 50 дітей різних вікових груп подарували незабутні емоції своєю танцювальною програмою. Наприкінці концерту колектив був відзначений грамотою міського голови.





1 коментар:

  1. містер Педро абсолютно неймовірний. він був таким чуйним, таким терплячим і чесним і просто чудово виконував свою роботу кредитного спеціаліста. Я куплю з ним кожен майбутній будинок, якщо коли-небудь переїду в округ Колумбія. він просто найкращий». Я рекомендую всім, хто тут шукає позику, зв’язатися з кредитним спеціалістом Педро на електронну адресу... pedroloanss@gmail.com зателефонувати в WhatsApp: +18632310632

    ВідповістиВидалити